• Crystal bowls

    FAEphotography

Dreamtime Crystal Bowls Klankconcert

01-10-2018, 20:35 | Lezersnieuws | Joke Welboren

Datum:

vrijdag 12 oktober 2018, 20:00 tot 21:45

Locatie:

Hoge Duin en Daalseweg 2
Bloemendaal
Kennemerland

Van je hoofd naar je hart via helende klankfrequentie. Relaxed liggend in je eigen ruimte, de helende klankfrequentie ervaren. In het lieflijke houten Rapha?lkerkje in Bloemendaal. De kristallijne natuurklanken in de 432herz voor je laten werken.

Deze oeroude klanksetting zoals het ooit was en bedoeld is om (weer) in je eigen lichaam aanwezig te zijn. Iedere cel in je lijf herkend dit zodat jouw pure essentie weer alle ruimte krijgt om te stromen zoals je bedoeld bent. Letterlijk uit je hoofd weer in en vanuit je hart, jouw essentie zijn.

o.a. Kristallen en metalen klankschalen, shantigongs, stemvorken, tingsha's, shamandrum,ocean en hapidrums, helende stem.

incl, naamzang en licht-ritueel

Helende klankfrequentie werkt nog lang voor je door. Kom het ervaren, voelen, beleven. Dat zegt zoveel meer dan alle woorden erover beschreven.

Joke Welboren is een ervaren soundhealer, ruim 20 jaar werkt zij nu zowel individueel als met groepen. Voor zieken, terminale en gezonde mensen. Voor jong en oud, mannen en vrouwen. Voor bedrijven, wellness, scholen, bij rituelen, allerzielen e.a. Bloemendaal is een fijne rustieke en mystieke locatie waar Joke graag komt. Wees er van harte welkom. De (kruiden)thee en een gezonde versnapering staan klaar.

Reserveren: www.sakagaweea.nl via inschrijfformulier bij contact

St Rapha?lkerkje popellaan 1 2061GS Bloemendaal.

inloop 19.30 uur aanvang 20.00 uur sluiting rond 21.45 uur investering: 20 incl consumpties

Neem zelf een comfortabel matrasje, een slaapzak of deken en een kussentje mee. Maak het je zo relaxed mogelijk. Voor wie liever zit is dit ook mogelijk.

Voor wie een prive klanksessie fijn vindt: je kunt een afspraak maken via het inschrijfformulier in de website. www.sakagaweea.nl