• Scenefoto

    MAM van Dam

Paulien Cornelisse - Om mij moverende ....

22-11-2017, 16:52 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

donderdag 7 december 2017, 20:15

Locatie:

Paulien Cornelisse met nieuwe voorstelling in Beverwijk De afgelopen maanden heeft cabaretier en schrijfster Paulien Cornelisse druk gewerkt aan haar nieuwe cabaretvoorstelling ?Om mij moverende redenen?. De voorstelling is af, de recensies zijn meer dan positief en haar landelijke tournee kan beginnen. Op donderdag 7 december speelt Cornelisse in het Kennemer Theater in Beverwijk.

Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard ?eh? zeggen? En hoe zit het met het innerlijke gevoelsleven van een korstmos? In haar vierde avondvullende voorstelling zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor ?Dagbraken?, en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ?Maar ondertussen?. Verder is ze schrijfster van de bestsellers ?Taal is zeg maar echt mijn ding?, ?En dan nog iets?, en ?De verwarde cavia?

Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website van het theater: www.kennemertheater.nl