• Deze moeder is erg blij met de koe die geschonken is door een weldoener uit Nederland

    Stichting Geef een Koe

De Groene Ezel steunt Stichting Geef een Koe

17-05-2018, 13:09 | Lezersnieuws | Kringloopwinkel Heemskerk

Heemskerk- In het jubileumjaar van de Groene Ezel uit Heemskerk wordt aan diverse goede doelen een donatie gedaan. Eén van deze doelen is Stichting Geef een Koe, die een bijdrage van De Groene Ezel ontvangt van € 10.000,00

De stichting Geef een Koe in Kyrgyzstan heeft als doelstelling de levensstandaard van kinderen met een beperking te verhogen. Dit doen ze door het onder strikte voorwaarden schenken van een melkkoe aan met zorg geselecteerde gezinnen.

De visie van deze stichting is dat elk kind, waar ook ter wereld , dezelfde kansen en mogelijkheden op een fijn leven mag hebben. Gezinnen met een gehandicapt kind leven daar vaak in een isolement. Door de verkoop van de melk aan huis krijgt dit gezin aanloop van dorpsbewoners en ontvangen ze een eigen inkomen. Al voor € 750,00 kunnen zij een koe aan deze gezinnen schenken.

Koeien worden niet alleen geschonken aan gezinnen met een gehandicapt kind, maar ook aan dagopvangcentra voor kinderen met een beperking.

U kunt op een leuke manier kennismaken met deze stichting want op zaterdag 26 mei zal Stichting Geef een Koe zich presenteren in de Kringloopwinkel De Groene Ezel, tijdens de openingstijden van de Kringloopwinkel op de Lijnbaan 12-14 in Heemskerk van 10:00 tot 14:00 uur..

Zie voor meer informatie:www.geefeenkoe.nl. De Groene Ezel is op zaterdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Zie voor meer informatie: www.degroeneezel.nl