• Sportinstuif Team Sportservice Kennemerland

    E. Dirkson

Gratis kerstvakantieactiviteiten basisschooljeugd

15-12-2017, 15:51 | Lezersnieuws | Petra Schumacher

Het jaar 2018 kan sportief worden begonnen door mee te doen aan de gratis kerstvakantieactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland. Er worden diverse sportieve activiteiten georganiseerd voor kinderen die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar de basisschoolschool gaan. Wie mee wil doen  moet zich vooraf digitaal inschrijven via de vernieuwde website van Team Sportservice Kennemerland www.teamsportservice.nl/kennemerland.  

Op dinsdag 2 januari gaan we van start met een mega sportinstuif voor kinderen van groep 3 t/m 8 in de Waterakkers in Heemskerk. Twee uur lang klimmen, zwaaien, trampolinespringen, voetballen of over de mega stormbaan. Korfbalvereniging HBC is ook aanwezig bij de sportinstuif en geeft een te gekke korfbalclinic. Later die dag zijn de kinderen van groep 1 en 2 aan de beurt tijdens de kleuterinstuif. Lekker springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen o.l.v. de bewegingsconsulenten van Team Sportservice Kennemerland. Op donderdag 4 januari wordt een tweede kleuterinstuif gehouden in Limmen. Volleybalvereniging Croonenburg en Team Sportservice organiseren woensdag 3 januari voor kinderen van groep 3 t/m 8 een te gekke smashbalclinic en sportinstuif in sportcentrum de Bloemen in Castricum. Een uur volleyballen waarbij je vooral veel gaat smashen en een uur vrijspelen tijdens de instuif. Voor de allerjongsten is er funvolley. Bij funvolley kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar spelenderwijs kennismaken met de grondvormen van volleybal. Op woensdagmiddag spelen we Apenkooi 2.0 in de gymzaal aan de Stijkelstraat in Heemskerk. Een spannend tikspel waarbij je aan touwen kunt zwaaien en van toestel naar toestel moet springen om niet getikt te worden. De week wordt afgesloten met freerunnen voor groep 3 t/m 8. Wie van rennen, springen en uitdaging houdt kan meedoen. Het maakt dus niet uit of je al kan freerunnen of dat je dat je het nog nooit hebt gedaan.

Ga snel naar de website van Team Sportservice Kennemerland om je in te schrijven. Hier vind je tevens de tijden en overige informatie. Maar wees er snel bij, want vol is vol!