Muzikale veilingavond The Cast met optredens van MusicalgroepThe Cast en The Think BIG-Band Emergo

12-01-2018, 17:37 | Lezersnieuws |

Op 20 januari a.s. wordt de aula van het Clusius College omgetoverd tot een theater annex veilinghuis. Leden van The Cast hebben prachtige kavels ingebracht die geveild worden. Door optredens van The Cast en The Think BIG-Band van Emergo is een gezellige avond gewaarborgd. De opbrengst is bestemd voor de volgende musicalproductie: 3 Musketiers!  

In mei 2018 staat The Cast in het Kennemer Theater met de musical 3 Musketiers. Het eerste repetitieweekend is achter de rug en een heleboel scènes staan al stevig in de grondverf. Op 20 januari a.s. krijgt u een voorproefje van nummers uit de nieuwe musical in het Clusius College te Castricum! U zult verrast worden door de verschillende (nieuwe) solisten.

Daarnaast speelt The Think BIG-Band van Emergo swingende nummers, zodat na afloop van de veiling ook de voetjes van de vloer kunnen!

Eenmaal, Andermaal

Om de kas te spekken zijn er mooie kavels ingebracht door de Cast-leden voor een interessante veiling. Van verwenpakketten, leuke, originele activiteiten tot culinaire verrassingen buiten de deur of bij u thuis. Kortom voor elk wat wils. Een gezellige en muzikale avond die u niet mag missen en wie weet gaat u met een mooie kavel naar huis!

Kaarten voor 20 januari kunt u bestellen via info@thecast.nl of kopen aan de zaal. De toegang is slechts 3 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Locatie: Clusius College, Oranjelaan 2a in Castricum, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur).