• Binary Data ZXNZOi7c8XI
 • 2016

  Castle Christmas Fair
 • 2016

  Castle Christmas Fair
 • 2016

  Castle Christmas Fair
 • 2016

  Castle Christmas Fair

Vier dagen kerstspektakel rond eeuwenoud kasteel

24-11-2017, 12:11 | Lezersnieuws | J Jagarnathsingh

Kerstsfeer van Londen en Düsseldorf in NH op Castle Christmas Fair

HEEMSKERK - Op de historische locatie Slot Assumburg in Heemskerk wordt van 7 t/m 10 december dé Kerst & Lifestyle fair van Noord-Holland gehouden, georganiseerd door Holland Promotions uit Alkmaar.

Vlak voor de kerstdagen is Slot Assumburg één van de mooiste plekken in Noord-Holland als decor voor de Castle Christmas Fair. Een complete Kerst & Lifestyle bazaar met glühwein, een exclusief programma en een breed scala aan kerstproducten zoals kerstdecoraties van Acanthus en een gepersonaliseerde cadeaupakketten van Tubes. Dé gelegenheid om de kerstdagen in stijl te beginnen met inspiratievolle trends, workshops, optredens, culinaire verwennerijen en meer dan 120 standhouders. "De sprookjesachtige sfeer, live optredens en culinaire hapjes maken kerstshoppen tot een ultieme beleving. Het meest bijzonder is de locatie: een uniek terrein met een historische kasteeltuin", laat een woordvoerder van de organisatie weten.

Donderdag 7 december om 20.00 uur is de grand opening door het fanfareorkest St. Caecilia met een aansluitende vuurwerkshow. Bart Brandjes (bekend van The Voice of Holland) en het regionaal jeugdorkest Artiance maken o.a. deel uit van het programma met ruim 40 acts. Met vier dagen bijzondere programmering is de Castle Christmas Fair dé kerstmarkt in Noord-Holland.

Profiteer van bijzondere koopjes en ambachtelijke (natuur)producten zoals cosmetica, fudge, verschillende wijnen en bijzondere delicatessen; van verantwoorde specialiteiten tot aan ambachtelijk bereide producten zoals de kaasproeverij van Haagschekaas. Wereldkampioen snert koken, Michel Rekers, is ook aanwezig. Ook zijn er mooie sieraden, brocante en diverse organisaties zoals de Hartstichting en stichting Hulphond. Voor de kleintjes is er Kids plaza met de Zweefmolenaar en Professor Bombasticus met een interactief sprookje. Kortom, een heerlijk dagje uit voor iedereen in de familie. Kaarten kunnen in de online voorverkoop met korting worden gehaald op www.castlechristmasfair.nl.