• Rolstoelbus in de Zaan

    Hr. Kamp

vrijwilligersvervoer ijmond

12-01-2019, 13:58 | Lezersnieuws | NPJ

Stichting Vrijwilligersvervoer IJmond.

U heeft rolstoelvervoer nodig?  Of u wilt groepsvervoer?                                                                 U heeft  geen vervoerspasje of lidmaatschapkaart nodig.                                                                      

Wie vervoeren we? Mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking die niet de mogelijkheid hebben gebruik te maken van eigen vervoer of van het openbaar vervoer.                U kunt, tegen betaling, gebruik maken van de vervoersdiensten van de SVVIJ.                     Vervoer is mogelijk in een (elektrische) rolstoel of met andere hulpmiddelen, alleen of met begeleiding; ook in groepsverband.                                                                                               U betaalt voor de bus ongeacht het aantal inzittenden.  

De vervoersdiensten van de SVVIJ zijn bedoeld voor vervoer naar en van huisarts, ziekenhuis, verzorgingsinstellingen, familie, vrienden, kennissen, kerkbezoek, sportactiviteiten vakantiebestemmingen enz, enz.                                                                                                         Kortom; voor medische, sociale, recreatieve en sportieve activiteiten.

Voor meer informatie, kijk onze website: www.vrijwilligersvervoerijmond.nl

Of vraag onze folder aan.

Aanvraag rit: via de website of per mail: planning@svvijmond.nl

Ons bezoekadres:  Maltezerplein 31  1961JC  Heemskerk

U kunt ons ook bellen van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur: 0251-257481