Zakelijk lezersnieuws

Noord-Holland Noord opent 200 kilometer lang sloepennetwerk

Zaterdag 2 juni is een 200 kilometer lang vaarnetwerk voor kleine pleziervaart in de regio Noord-Holland Noord officieel geopend. Dit vaarnetwerk is onderdeel van het Sloepennetwerk waarmee via de website en app vaarroutes gepland kunnen worden.

Nieuwe exploitant Hotel Marquette in Heemskerk: Relaxed Hospitality Group

Hotel Marquette en het bijbehorende Chateau Marquette in het Noord-Hollandse Heemskerk worden vanaf 29 juni 2018 ge?xploiteerd door Relaxed Hospitality Group uit Haarlem. Zij hebben ook het personeel overgenomen van de vorige eigenaar.

Woningcorporatie 100 jaar Pré Wonen op visite bij ruim 200 huurders

Woningcorporatie Pré Wonen gaat ter afsluiting van haar jubileumjaar op donderdagmiddag 14 december nog een keer op visite bij haar huurders. Deze keer met alle medewerkers tegelijk. Ruim 125 huurders en 150 medewerkers van Pré Wonen gaan elkaar die middag zien en spreken.

Ruggespraak, preventieprogramma voor werknemers in de zorg

Preventieplan Ruggespraak, een innovatieve samenwerking!

 

Bijeenkomst over rouw

Uitnodiging derde bijeenkomst over rouw Ziet u op tegen de decembermaand? De donkere dagen, de drukte, de gezelligheid (in familiekring) en de verwachtingen rondom de feestdagen. En ondertussen mist u uw dierbare.

Collecteweek Leger des Heils week 48 Uitgeest

Collecte Leger des Heils

Collecteweek 2017 - 27 november tot 2 december

Waarom een collecte?

Tiebies Landbouwmechanisatie wint IJmond Werkt! award 2017 Mastermate Zwager en Tata Steel grijpen naast de hoofdprijs

UITGEEST - Tijdens het ondernemersevent IJmond Onderneemt dinsdag 14 november jl. in A9 Studio’s is Tiebies Landbouwmechanisatie uit Heemskerk verkozen tot winnaar van de IJmond Werkt! Award 2017. De IJmond Werkt!