• Onderste rij: Paul Zonneveld (Holland Promotions) en Charna Verheugen (BDUmedia), bovenste rij: Sjeng Schelvis (Holland Promotions), Marieke van der Leij en Wilfred van den Brand van BDUmedia.

    Henk de Reus

BDUmedia verzorgt kaartverkoop Castle Christmas Fair

ALKMAAR Met verheuging heeft BDUmedia - de uitgever van deze krant - wederom een mediapartnerschap afgesloten met Holland Promotions, de organisator van de Castle Christmas Fair in Heemskerk.

Dit jaar reikt de samenwerking verder dan alleen het versterken van elkaars naamsbekendheid. Met een bereik van 2,5 miljoen huishoudens ontzorgt BDUmedia het grootste kerst- en lifestyle evenement van Noord-Holland in slot Assumburg dit jaar bovendien van de kaartverkoop. 

Het is voor BDUmedia nieuw om de ticketverkoop voor een evenement te verzorgen. Van elke verkochte kaart gaat een deel van het bedrag naar BDUmedia. Charna Verheugen, uitgever van BDUlokalemedia Noord-Holland: ,,Daarbij kunnen we mooie spin-offs maken, zoals een bijlage voor de deelnemende partijen op de fair. De deelnemers kunnen adverteren op een themapagina om hun stand te promoten en we gaan speciale BDU-vriendinnenarrangementen verkopen met een 'high tea'. Hiermee zetten we niet alleen Castle Christmas Fair in de schijnwerpers, maar ook onze titels, die meer bieden dan alleen lokaal nieuws."

De kerstfair is op 29 en 30 november en 1 en 2 december 2018. Kaarten zijn te bestellen via: castlechristmasfair.nl/tickets.

De feestelijke ondertekening vond op 1 oktober plaats op het BDUmedia-kantoor aan de Robijnstraat in Alkmaar.