De Castle Christmas Fair; een authentieke kerstbeleving in en rondom een 13e-eeuws slot.

Kerstsfeer van Düsseldorf en Londen op Castle Christmas Fair Slot Assumburg

HEEMSKERK Op de historische locatie Slot Assumburg wordt op 7, 8, 9 en 10 december de grootste kerst & lifestyle fair van Noord-Holland georganiseerd. Vlak voor de kerstdagen beginnen, is één van de mooiste plekken in Noord-Holland het toneel voor de Castle Christmas Fair. Een complete kerstbazaar met een exclusief programma en een breed scala aan kerst & lifestyle producten. Begin de kerstdagen in stijl en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode, optredens en culinaire verwennerijen.

Donderdag 7 december om 20:00 uur wordt de grand opening ingewijd door het showorkest Fanfare St. Caecilia samen met een bijzondere verassing. Pagodetenten sieren de recent gerenoveerde, magische kasteeltuin en het horecaplein. Diverse culinaire stands zorgen voor extra kerstbeleving. Met vier dagen bijzondere programmering en 125 gespecialiseerde bedrijven die zich aan u presenteren, hoeft u niet meer naar Duitsland. De mooiste kerstmarkt vindt u namelijk gewoon in Noord-Holland.

Profiteer van bijzondere koopjes en ambachtelijke natuurproducten zoals cosmetica, fudge, verschillende soorten wijnen en bijzondere delicatessen. Van verantwoorde worst tot ambachtelijk gebakken oerbrood, warm uit de houtovens. Hippe mode, mooie sieraden, brocante en maar ook wereldmerken als Bavaria treft u tijdens de fair aan. Naast ambachten en kunstenaars is er een uitgebreid muziek programma. Voor de kleintjes is er Kids Plaza met verschillende activiteiten zoals een zweefmolen, kerstballen pimpen en de sprookjesachtige verhalen van Professor Bombasticus. Kortom: een heerlijk dagje uit voor iedereen!

Er zijn over vier dagen circa 100 optredens geprogrammeerd. De Castle Christmas Fair biedt naast het kerstshoppen een gevarieerd, muzikaal programma van middeleeuwse kerstliederen tot hedendaagse hits. Van diverse ensemble en kerstkoren tot de lokale Sea Side Big Band en het 40-koppige showorkest St. Ceacilia.

Slot Assumburg kent een rijke historie. De landerijen rondom het Slot zijn recent omgetoverd tot een bezienswaardigheid met als absoluut hoogtepunt de Frans classicistische baroktuin inclusief rosarium, prieel en boomgaard.

Via de online ticketshop op de site www.castlechristmasfair.nl koopt u in de voorverkoop met korting e-tickets voor €7,50 per persoon. Kaarten voor dit evenement kosten 10 euro per persoon aan de deur, en parkeren kan voor 5 euro per dag. Het parkeren is inclusief een shuttlebusservice die u van de parkeerplaats naar de kerstfair brengt. Lees meer over de Castle Christmas Fair via www.facebook.com/castlechristmasfair en wordt dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.