• HKH

De HKH aanwezig op de Art Fair

HEEMSKERK Komend weekeinde, van 23 t/m 25 februari, wordt in Chateau Marquette de Decorade gehouden, een beurs voor hedendaagse en antieke kunst. Op deze Art Fair zijn producten van glas, metaal, hout, keramiek enzovoort te bewonderen en te kopen, waaronder schilderijen, beelden, sieraden en serviesgoed.

Ook de HKH is aanwezig met een stand, waar u interessante uitgaven kunt bekijken en aanschaffen, ditmaal veel tegen gereduceerde prijzen. Uiteraard zijn alle uitgegeven Heemskringen verkrijgbaar en o.a. boeken over de Laurentiuskerk, WO II (Een pleister op je neus), Heemskerk in Kaarten en Verhalen en de jubileum DVD. Omdat de HKH gaat verhuizen gaan de Heemskringen weg tegen opruimprijzen van 1 euro, de DVD's zijn nu 5 euro en diverse boeken kosten slechts 2,50 euro. Ook het boekje met foto's en beschrijvingen van wandelingen door (oud) Heemskerk is verkrijgbaar; de moeite waard om aan te schaffen, evenals de nieuwe boekjes "Thuis in Heemskerk" en "Oosterweg".

Bij de stand staan ook gidsen van de HKH. U kunt hen vragen allerlei wetenswaardigheden te vertellen over Chateau Marquette, haar geschiedenis en haar vroegere bewoners. Zij zijn herkenbaar aan hun badges. De stand van de HKH is op de eerste verdieping in de bibliotheek van Chateau Marquette.

Voor de leden van de HKH geldt, op vertoon van de lidmaatschapskaart, een korting van 25% op de toegangsprijs van 8 euro. Zaterdag en zondag geopend van 11 - 17 uur. Vrijdagavond (19 - 22 uur) is de toegang gratis.