• Blick auf Akropolis, Parthenon, Erechtheion, Lykabettos Berg, Plaka, Athen, Griechenland

    Huber/R.Schmid

De Smaakmarkt vrijdag met muziek van Talania

WIJK AAN ZEE Voor het eerst in de zes jaar dat de Smaakmarkt georganiseerd wordt, was het afgelopen vrijdag nodig om gezien de weersverwachtingen voor die avond de Smaakmarkt niet door te laten gaan.

GRIEKS ORKEST TALANIA Maar voor komende vrijdag is er weer een mooi programma en we nodigen vanuit de hele omgeving mensen uit om weer te komen, want het is iedere keer weer een feest om er te zijn. Deze Smaakmarkt met muziek van het Griekse orkest Talania. Ze bestaan alweer 12 jaar en in die tijd is een avondvullend programma opgebouwd dat geschikt is voor luister optredens en als achtergrondmuziek op feesten en partijen. Talania, laat het publiek kennis maken met een rijke variatie aan Griekse muziekstijlen. Het middelpunt is de uit Griekenland afkomstige Kostas Klotsaropoulos. De andere groepsleden zijn ervaren muzikanten vanuit het wereldmuziekrepertoire. Wim van Hattem, Nora Farkas, Wim de Goede en Hetty Kienhuis.

Eten en drinken is er natuurlijk ook weer in overvloed met smaken uit heel de wereld. Een mooi wijntje erbij, een speciaal biertje of een glas lekkere homemade limonade.