• Ierse folk live in Camille zondagmiddag.

    Boxin´ The Vox

Ierse folk van Boxin' The Vox in Camille

BEVERWIJK Laat je op Eerste Paasdag meevoeren door de Ierse folk van Boxin' The Vox. Songs en tunes over en uit Ierland, gezongen en gespeeld door Anne-Lotte Paymans (zang, gitaar) en David Plasmeijer (zang, luit, banjo). Ga mee op een muzikale reis langs kliffen en kastelen, langs groene heuvels en gezellige pubs. Van Mary Black tot The Dubliners, van Sinéad O' Connor tot The Pogues. En waar kan dat beter dan in Café Camille? Kortom, een middagje thuiskomen. Zondag 21 april, aanvang 15.00 u, entree gratis.

Het Nederlandse folkduo Boxin' The Vox bestaat uit David Plasmeijer (zang, luit, banjo) en Anne-Lotte Paymans (zang, gitaar). Hun muziek is geïnspireerd op Ierse folkhelden als Luka Bloom, Christy Moore, Mary Black en Sinéad O'Connor; jaren 60/70 artiesten als Melanie Safka en Simon & Garfunkel en hedendaagse acts als Amy MacDonald en The Cranberries. Het duo speelde eerder op festivals in Ierland, Denemarken en Nederland. 

In 2017 bracht Boxin' The Vox het debuutalbum 'Take me home' uit. De cd bestaat uit 12 tracks waarin de Ierse invloeden goed hoorbaar zijn. Het meest opvallende lied is de Ierse vertaling van de Vondeling van Ameland van Boudewijn de Groot en Freek de Jonge. David en Anne-Lotte hebben een geheel eigen interpretatie van dit nummer gemaakt en het Infant of Inishmore genoemd. Inishmore is een eiland aan de westkust van Ierland. Inmiddels werkt het duo aan een nieuw album met eigen werk. http://boxinthevox.com/