• The Rocking Robins

Jubilerende Rocking Robins treden op bij Podium-104

BEVERWIJK Na 30 jaar geleden te zijn gestart met een try-out in de Zeven Seas in Velsen Noord, willen The Rocking Robins het jubileumjaar met nog twee optredens waardig afsluiten. Een van die optredens vindt op 2 december plaats bij Podium-104 in Beverwijk.

Heel wat hoogtepunten zijn in die jaren de revue gepasseerd met onder ander vijf CD's die zijn uitgebracht, twee tournees naar Noorwegen, TV optreden bij Veronica lifelijn, radio-optredens, grote evenementen zoals Back to the Sixties, Bever Beat en laatst als kers op de taart de Elvis Presley show in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

HERINNERINGEN De leden van The Rocking Robins zijn er trots op om terug te kunnen kijken naar een rijke historie, maar ze bewaren ook goede herinneringen aan een te vroeg afscheid van dierbaren, aan bassist Rob Spaan, drummer Piet Holleman en Suikeroom Johan Turenhout.

Het een na laatste optreden van dit jaar staat gepland op 2 december in het totaal gerenoveerde PODIUM-104 aan de Hoflanderweg 104, waar de echte Wijkers en fans het lopend of fietsend af kunnen doen en waar ruime parkeergelegenheid is voor bezoekers van buitenaf.

Die gene die naar een avondje Jukebox Jive willen gaan zullen versteld staan van de metamorfose die PODIUM-104 heeft ondergaan. The Rocking Robins hebben uiteraard ook niet stil gezeten, en hebben flink gesleuteld aan het repertoire en zo hier en daar wat nieuwe, ouwe krakers toegevoegd.

KAARTEN BESTELLEN Kaarten zijn te verkrijgen in de voorverkoop voor 5 euro bij Maaike: 06 - 54241373, Hein: 06 - 11773896, Jan: 06 - 29417066 en voor de aanvang van het optreden aan zaal voor 7.50 euro per stuk. De oplage is beperkt dus wacht niet te lang met aanschaffen.