• Een bijzondere onthulling tijdens de Preview Night van het Kennemer Theater.

    Moos Sonnevelt

Kennemer Theater lanceert nieuwe Vriendenkring tijdens Preview Night

BEVERWIJK Kennemer Theater heeft de programmering van het nieuwe theaterseizoen onthuld aan het publiek. Tijdens deze jaarlijkse Preview Night, dinsdag 14 mei, werden de gasten van het theater vermaakt met interviews met een aantal bijzondere artiesten die komend seizoen op de planken staan in Beverwijk. Tussendoor gaven zij alvast smaakmakende previews van hun shows. De avond werd gepresenteerd door Maus Granaat, bekend van het programma Bekijk 't Maar op Radio Beverwijk.

De feestelijke onthulling van het nieuwe theatermagazine was niet de enige primeur van de avond. De Preview Night stond namelijk ook in het teken van de lancering van de Vriendenkring. Directeur Rob Spannemaker nodigde alle theaterliefhebbers uit om Vriend van het Kennemer Theater te worden. Voor slechts €35 per theaterseizoen genieten Vrienden leuke voordelen, waaronder voorrang bij het reserveren van theatertickets voor seizoen 2020-2021 en een uitnodiging voor het jaarlijkse Vriendenevenement. Maus Granaat werd benoemd tot officiële eerste Vriend van het Kennemer Theater, ter ere van zijn 25-jarige jubileum bij Radio Beverwijk. Direct na afloop van de Preview Night hebben de eerste Vrienden van het Kennemer Theater zich ingeschreven. Als dank kregen zij de speciale Vriendentas cadeau, met daarin een aantal leuke verassingen.

Het Kennemer Theater nodigt iedereen uit Vriend te worden Een Vriendschap voor één persoon bedraagt €35 per theaterseizoen, voor twee personen is het slechts €55. Ga voor meer informatie naar kennemertheater.nl/vrienden. Wie zich zich inschrijft bij de theaterkassa, krijgt ook de speciale Vriendentas cadeau.