• KIS

KIS-lid Sarah is zwemactie gestart voor stichting ALS

BEVERWIJK Sarah Buwalda, een actief lid van de Kennemer Invaliden Sportclub (KIS), is een zwemactie gestart voor de stichting ALS.

KIS is erg trots op haar actieve lid Sarah. Bestuurslid Timo Bakker: "Sarah is een zeer begane, sociale en leuke meid. En Sarah heeft het downsyndroom. De sociale betrokkenheid van Sarah gaat heel ver! Altijd een lach en een vriendelijk woord voor alle vrijwilligers van de KIS. Maar de betrokkenheid van Sarah gaat nog verder. De tante van Sarah heeft ALS. Een slopende ziekte waarbij het zenuwstelsel de spieren laat afbreken. Helaas kan de sponsor actie van Sarah de tante niet meer helpen, maar zij wil wel graag dat er meer geld vrijkomt voor onderzoek."

Daarom gaat Sarah op 22 november baantjes zwemmen in het Sportfondsenbad in Beverwijk. Zij komt daar al wekelijks zwemmen op het gehandicapten-zwemuur van de KIS (Kennemer Invaliden Sportclub) en gaat nu proberen om 1,3 KM te zwemmen. "Dat zijn 26 hele banen van 50 meter. Een bijzondere prestatie, welke zeker sponsorgelden kan gebruiken," aldus Timo.

STEUN SARAH Iedereen kan Sarah steunen in haar sportieve actie van Stichting ALS. "Kijk voor meer informatie op onze website www.deKIS.nl en de sponsormogelijkheden voor Sarah. Haar oorspronkelijke sponsor streefbedrag van 300 euro heeft zij al ruimschoots gehaald. Echter wij vinden het zo bijzonder dat deze jonge vrouw zich op deze manier manifesteert dat wij er graag extra aandacht aan willen schenken. Laten we met zijn allen het streefbedrag van 300 euro met tien vermenigvuldigen!"