• BodySwitch is gevestigd aan de Rijksstraatweg 55 in Heemskerk.

    BodySwitch

Lezing over grip op Prikkelbare Darm Syndroom

HEEMSKERK Buikpijn, krampen, verstopping of juist aanhoudende diarree. Dit zijn klachten die bij de diagnose 'prikkelbare darmsyndroom' horen. Een zorgwekkend aantal mensen gaat in toenemende mate gebukt onder deze gezondheidsproblemen. Hoe kan dat? En wat is eraan te doen? Dat legt Cherelle Oosterveen dinsdag 12 juni uit bij BodySwitch, praktijk voor integrale geneeskunde.

Sommige mensen wordt verteld dat ze maar met deze klachten moeten leren leven. Maar is dat wel zo? Want veel van deze klachten zijn te behandelen op een natuurlijke en gezonde manier, laat Cherelle Oosterveen, hbo-verpleegkundige en orthomoleculair therapeut bij BodySwitch Heemskerk weten in een persbericht. Zij legt uit welke invloed voeding en leefstijl heeft op PDS en waarom problemen in de darm zoveel invloed kunnen hebben op de fysieke en mentale gezondheid van volwassenen en kinderen. "De lezing is bedoeld voor mensen met aanhoudende buikklachten om inzicht te geven over PDS en om te laten zien hoe onze integrale aanpak wellicht een uitkomst kan bieden."

De bijeenkomst is dinsdagavond 12 juni van 19.30 tot 21.30 uur. Zaal open om 19.00 uur. BodySwitch is te vinden aan de Rijksstraatweg 55 in Heemskerk. De toegang is gratis. Er is plaats voor ongeveer vijftig personen. Graag van tevoren aanmelden via www.bodyswitch.nl, heemskerk@bodyswitch.nl of 0251–234000.