• Theater Terra

Met Kikker op de foto bij het Kennemer Theater

BEVERWIJK Theater Terra, bekend van Welterusten Kleine Beer en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt de wereld van Kikker tot leven in de nieuwe familiemusical 'Kikker en de vallende ster' voor iedereen vanaf 4 jaar.

De musical is zondag 11 november om 14.00 uur te zien in het Kennemer Theater. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. "Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!" zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen… Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer van het Kennemer Theater hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto. Meer informatie op de site van het theater.