• Over twee weken, 26 juni, is er bij DSS een try-out van walking handball.

    Björn Martens

Nu ook walking handball

Try-out training bij DSS handball voor OldStars en ook beginner

HEEMSKERK Op naar een leven lang handbal voor iedereen. Handbal zonder te rennen en zonder fysiek contact is minder blessuregevoelig. OldStars walking handball is een variant van handbal waarbij niet wordt hardgelopen.

KLEINER VELD Daarnaast wordt er met een zachtere handbal gespeeld op een kleiner veld. Het is daarom uitermate geschikt voor 55-plussers die op een gezonde manier willen bewegen. Ook DSS wil deze activiteit gaan aanbieden. Handbal is een teamsport en ook bij deze handbalvorm is het sociale contact erg belangrijk.

OOK VOOR BEGINNER OldStars walking handball is geschikt voor zowel oud-handballers als mensen die nog nooit gehandbald hebben. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+.

OUDERENFONDS Het Nationaal Ouderenfonds is landelijk kartrekker van de spelvorm en de Heemskerkse handballvereniging DSS omarmt dit initiatief. Om kennis te maken met OldStars walking handball organiseert DSS een try-out op sportcomplex Assumburg op woensdagochtend 26 juni (van 10.00 tot 12.00 uur).

GRATIS Deelname is gratis. Neem sportkleding mee. Opgeven kan bij Joyce van Tunen via: jvantunen@teamsportservice.nl. Voor meer informatie kan men ook telefonisch contact zoeken met Joyce via 0251-25 47 40.