• Met mooi weer gaat Marloes het liefst naar buiten met de kinderen.

    Toverzicht / Marloes Bloedjes

Gratis proefles in verhuisd Toverzicht

HEEMSKERK Deze zomer is Toverzicht verhuisd naar een licht en ruim atelier in het schoolgebouw aan de Willem van Coulsterstraat 2 in Heemskerk (voormalige Burghweijt). Om dat te vieren is er op woensdag 11 september een gratis proefles voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. 

KINDEREN

Vanaf 18 september begint de cursus 'Tekenen en schilderen voor kinderen'. Tijdens de lessen experimenteren we met nieuwe (en soms ook wel gekke) materialen en technieken, we kijken naar de wereld om ons heen en ook naar de wereld in onszelf en natuurlijk maken we onze eigen kunst! Met mooi weer proberen we naar buiten te gaan. Kinderen die de cursus niet op woensdag kunnen doen, kunnen starten in de nieuwe dinsdaggroep. 

VOLWASSENEN

Voor volwassenen is er ook genoeg te doen op creatief gebied. Er is weer ruimte bij de cursus 'Illustreren en mixed media' op woensdagavond. Ook begint er een nieuwe schildercursus op maandag 30 september. We gaan aan de slag met acrylverf als basis. Het plezier hebben van iets op een doek krijgen, het spelen met kleuren en vormen, het erover verwonderen wat er bij jou op het doek komt, dat is waar het om draait in deze cursus. Als het eindresultaat is gelukt, is dat mooi meegenomen, maar het gaat vooral om het vertrouwen dat je krijgt in de kunstenaar in jou en dat de weg die hij of zij volgt de enige juiste is.

Heb je vragen, wil je de exacte tijden weten of wil je je aanmelden? Mail naar marloes@toverzicht.nl of neem een kijkje op de website www.toverzicht.nl om te zien wat we zoal doen in een les.