• Live indie rock vanaf 15 uur met Ride The Fader.

    pr

Record Store Day bij Mono's met gratis optredens

HEEMSKERK Meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers komen op zaterdag 13 april wereldwijd bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken, in 23 landen verspreid over Europa, Amerika, Azië en Australië en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld. Zo ook bij platenzaak "Mono's" te Heemskerk.

Bij Mono's Heemskerk (Jan van Scorelstraat 50) staan er verschillende korte optredens van artiesten op het menu. En de gehele dag verzorgt Heemskerk FM live radio uitzending. Bovendien verschijnen op Record Store Day zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl, nooit eerder uitgebrachte juweeltjes, stuk voor stuk zijn het bijzondere items.
Voor iedere klant is er een gratis linnen vinyl tas met een vinyl single van "De Staat".

Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product.
In Nederland wordt Record Store Day voor de 10e keer gevierd, jubileum. Record Store Day 2019 duurt van 10.00 tot 18.00 uur. 

Instore optredens bij Mono's:

12.00 Mitch Rivers (Singer Song Writer) facebook.com/Mitchriversofficial/

13.00 Tristan (Feel Good Acid Jazz) tristanmusic.eu

15.00 Ride The Fader (Indie Rock) ridethefader.com/

16.00 Starfish (Reggae) starfishmusic.nl

De tijden zijn onder voorbehoud.