• Een snapshot van de eerste editie.

    Debora Vollebregt

Tweede editie Talent in Huis

Getalenteerde jonge muzikanten spelen bij je thuis

BEVERWIJK Komende zondag 11 februari van 14.00-16.00 uur vindt in Beverwijk de tweede editie van Talent in Huis! plaats.

Tijdens deze gratis toegankelijke huiskamerconcertjes maakt de bezoeker kennis met jongeren die de sterren van de hemel spelen, zo belooft de organisatie. ''Deze getalenteerde en supergemotiveerde muziekleerlingen van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk'', aldus directeur Debora Vollebregt, ''nemen deel aan het lesprogramma Muziek Plus, waar ze iedere week 30 minuten individueel les krijgen en samenspelen in een van de bands of ensembles.''

DRIE LOCATIES Ruim twintig jongeren staan op drie verschillende locaties in Beverwijk klaar om het publiek te betoveren met prachtige muziek.

Van klassiek, jazz en pop tot filmmuziek en van solo-artiesten tot bands; alles komt voorbij tijdens deze bijzondere middag.

''De jonge muzikanten spelen drie keer en al fietsend ga je als publiek van huiskamer naar huiskamer waar je telkens weer opnieuw verrast wordt.''

Enthousiast geworden en wil je deze concertjes niet missen? Neem voor meer informatie en aanmeldingen contact op via info@centrumvoordekunstenbeverwijk.nl of bel naar (0251) 227673.

BEPERKT AANTAL PLAATSEN Let op: er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, dus VOL=VOL!