• The Africam Mamas staan met hun kerstshow vanavond in het Kennemer Theater.

    Wim Lanser

Vanavond: Christmas Under African Skies

Met optreden van het regionale koor Kuzola

BEVERWIIJK Komende donderdagavond proberen The African Mamas hun nieuwe show Christmas Under African Skies uit in het Kennemer Theater. Een bijzondere avond, want het regionale koor Kuzola mag het publiek vooraf opwarmen met hun eigen optreden.

KERSTSPECIAL In de koude en donkeren dagen van december brengen The African Mamas kleur en warmte naar het theater met een wel heel bijzondere kerstspecial. Een muzikaal programma met prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel maar natuurlijk ook de bekende internationale kerstnummers.

AANSTEKELIJK De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en hun (kerst)tradities staan centraal in deze voorstelling. De groep straalt warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten.

Want wie maalt er nog om een witte kerst met zo'n hartverwarmende en kleurrijke African Christmas?

KUZOLA Het regionale Afrikaanse koor Kuzola zal het publiek alvast in Afrikaanse sferen opwarmen voorafgaande aan de voorstelling.

RESERVEREN Kaarten vanaf € 25,50 voor de try-out op donderdag 6 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.