atelierweekend

Landelijk atelierweekend

VELSEN-NOORD Komend weekeinde is het landelijk atelierweekend in heel Nederland. Twee dagen tonen kunstenaars kun werk.

Ook de Velsen-Noordse kunstenaars TnT exposeren; Ton Peperkamp en Ton Cabret. Beiden tonen tussen 12 en 17 uur hun werk (sculpturen, g-prints, schilderijen in het Midicenter aan de Staalstraat (nummer 159) èn ze gaan ook samen muziek maken, want de mannen zaten/zitten in bekende regionale bands als Punch&Judy en Tommy-Inc. Ze verwachten dat ook andere muzikanten mee gaan doen.

Night of Darkness dit weekend

BEVERWIJK Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Vuurlinie Beverwijk weer een grootscheepse Halloween griezelroute buiten in de polder van Beverwijk.

Die voert door drie spookhuizen die elk weer een nieuw thema hebben; The Haunted Fairytale; Night of the Movies en Lucifer Hotel. Nieuw dit jaar is de Scare Zone met als thema The Walking Dead. Ook de route tussen de spookhuizen zit vol horror- en showelementen. Halloween Night of Darkness wordt ook dit jaar twee dagen gehouden; vrijdag 3 en zaterdag 4 november. De Beverwijkse griezelroute staat bekend als een professionele en goedgeorganiseerde route met uitstekende acteurs, treffende griezelthema´s en huiveringwekkend goede horror.