• Wilfried Aardenburg geeft goed advies en uitstekende service.

    Ingeborg Baumann

'Ik ben een echt winkelmens'

Advertorial

,,Mijn eerste vraag is altijd: 'Waar ga je de koffer, tas of rugtas voor gebruiken?' Ik ben namelijk een winkelmens. Het mogen adviseren, de kwaliteit, garantie en service zijn zo belangrijk voor mij.''

Ingeborg Baumann

BEVERWIJK Wilfred Aardenburg is inmiddels 10 jaar 'winkelmens', zoals hij dat noemt, bij Brugley Lederwaren en Reisartikelen in de Beverwijkse Breestraat. Overigens zit de zaak er al ruim 25 jaar en is een soort begrip geworden. Zijn slogan luidt: 'Elke reis begint bij Brugley' en dat is uiteraard waar, maar Wilfred biedt veel meer. Trolley's, koffers, tassen, rugtassen, crossbody's en alles wat te maken heeft met het vervoeren van spullen waar dan ook naar toe. Voor een enorme doelgroep, van brugpieper tot zakenman- of vrouw. Van modisch tassendametje tot globetrotters die de wereld verkennen. En dat vergezeld van eerlijk advies, gemeende service en heel goede kwaliteit. Dat is de plus.

PASFOTO'S Wat in ieder geval erg handig blijkt is de pasfotoservice van Brugley. Pasfoto's bestemd voor rijbewijs of reisdocumenten zijn meestal niet erg flatteus omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Wilfred maakt daar dan toch het beste van en portretteert zo leuk mogelijk. Brugley zit natuurlijk vlak bij het Gemeentehuis van Beverwijk en de foto's zijn meteen klaar.

ASSORTIMENT Het assortiment is ruim, volledig, en in allerlei leuke kleuren en materialen. Allemaal kwaliteitstassen en koffers waar je jaren plezier van kunt hebben. De koffers en trolley's zijn er in alle maten en ook de reistassen zijn goed vertegenwoordigd, bijvoorbeeld die van Kipling. Reistassen van textiel zijn heel handig als je van hotel naar hotel en vliegtuig naar vliegtuig hopt. Er wordt namelijk nogal eens gesmeten met bagage en zo'n tas kan daar tegen. Voor de aanstaande brugpiepers is een rugtas van Eastpack onmisbaar. Ze zijn hip en handig en overleven een hele schoolcarrière. Tegenwoordig met apart vak voor de Ipad, hoewel de kilo's boeken ook op een goede manier vervoerd kunnen worden. Crossbody tassen zijn verstandig en leuk voor wandelen, fietsen en leuke stedentripjes. Het gewicht hangt dan niet op je schouders en je kunt makkelijk bij je spullen. Zakentassen zijn er voor dames en heren. Zo'n tas is het eerste gezicht, bijna een symbool. Ze zijn er onder andere van het gerenommeerde label Castelijn en Beerens. Kleine portemonneetjes van het merk Secrid, ideaal voor een steeds groeiende hoeveelheid pasjes. Natuurlijk bestaan de oude, vertrouwde portemonnee en portefeuille ook nog steeds.

BLIJ ,,Als de klant enthousiast is en blij met datgene wat ze hebben aangeschaft, ben ik een tevreden mens'', zegt Wilfred. ,,Waar ik ook blij mee ben is dat Beverwijk, met name de Breestraat, steeds leuker wordt. Het is weer fijn en gezellig shoppen hier en er komen steeds meer goede zaken bij.

iBreestraat 11 Beverwijk, 0251 229 791, info@brugley.nl, http://www.brugley.nl